services

Spletno oblikovanje
Za vas ustvarjamo osupljive spletne strani, ki dejansko pomagajo pri promociji vašega podjetja. Ne, to ni čarovnija - to so izkušnje naše ekipe na tem področju. V našem podjetju se ne osredotočamo le na ustvarjanje lepih spletnih strani, temveč na ustvarjanje strani, ki bodo z vašo blagovno znamko delovale na tem, da bo vaše podjetje čim bolje predstavljeno in da bo promocija čim večja.
- Spletne strani po vaši izbiri
- Prenova vaše stare spletne strani
- Kompletni paketi
Oglej si naše reference »
Kodiranje
Že imate obliko za vašo spletno stran? Mi vam jo dokončamo. Z izkušnjami v različnih programskih jezikih kot so PHP in Javascript, lahko vašo spletno stran postavimo v ospredje in naredimo, da bo delala, kot si sami želite.
Gostovanje in Domene
Za kvalitetno predstavitev vaših spletnih strani morate zagotoviti tudi kvaliteten in dovolj hiter strežnik na katerem se bodo vaše strani nahajale. Naši strežniki so optimizirani za najboljšo zanesljivost in hitrost. Vse potrebne nastavitve in formalnosti, ki so potrebne za brezhibno gosovanje vam uredimo brezplačno. Prav tako je pomembna izbira pravega spletnega naslova, npr: www.ime-podjetja.com.
Preglej naše pakete »
Vzdrževanje
Bodite v koraku s časom, vašo spletno stran bomo dnevno posodabljali 24ur na dan, 7dni na teden.
Preglej naše pakete »